PHOTO 2019 06 26 16 04 14

 

Estimats veïnes, veïns i visitants del nostre municipi,

Com a alcalde de Canet d' En Berenguer, us done la benvinguda aquest espai d'informació que és la web oficial de l'Ajuntament.

Actualment, els perfils institucionals en les xarxes són eines importants i imprescindibles per a donar a conéixer el nostre poble i el treball que es realitza des dels diferents departaments municipals i des d'altres àmbits locals. És un espai de comunicació fonamental entre l'Administració i la ciutadania, i una bona aliada per a construir el nostre projecte social en Canet, del qual tots i totes formeu part. 

Perquè, a través de la web, podrem conéixer les vostres necessitats, els vostres suggeriments i crítiques a la gestió de l'equip de govern. Una gestió a la qual donarem la major transparència possible, però que necessitarà de la vostra participació perquè siga el que tots i totes necessitem. Per a la nostra vocació de servei públic és fonamental la vostra aportació, i així, conéixer què necessita el nostre municipi i donar-li la millor solució.

Jo, per part meua, em compromet a posar tot el meu esforç i capacitat, al costat de tots els empleats i empleades, per a fer de l'Ajuntament un agent dinamitzador dels serveis públics, que estiga compromés amb la Igualtat, amb el Benestar, amb la Integració i la Cohesió Social, que aposte de manera decidida per l'Educació i el Coneixement, fent de Canet un poble emprenedor i tecnològic que sàpiga escoltar i respondre eficientment a les demandes dels seus empresaris i comerciants. I, sobretot, un Canet sostenible que aprofite els seus recursos per a crear condicions favorables en la creació d'ocupació.

Com a Alcalde, estaré sempre al servei del nostre poble i dels seus ciutadans i ciutadanes. Al carrer o en el despatx escoltaré les propostes que em feu, ja que sense la vostra col·laboració, no podrem construir el Canet que tots desitgem.

Una afectuosa salutació.

ALCALDE-PRESIDENT

Pere Joan Antoni Chordá

 

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet