Benvinguts a aquest municipi mediterrani i turístic de Canet d’en Berenguer, municipi costaner de la província de València, on es pot gaudir de l'olor de la tarongina al costat de la mar mediterrània.

L'Ajuntament vol fer-los més agradable la visita, presentant-los, de manera entretinguda i per mitjà d’aquesta web, les excel·lències de la nostra terra. A més, és un gran plaer per a nosaltres oferir aquesta web a la ciutadania i als nostres visitants.


Volem indicar-los en aquesta pàgina els itineraris considerats més atractius, per a facilitar un recorregut turístic per la nostra vila i perquè l'estada a Canet d’en Berenguer es recorde com una visita agradable. De la mateixa manera, volem que aquesta web servisca de nexe d'unió entre els caneters i les caneteres que viuen ací o en qualsevol part del món.

Aquesta web la completen una relació de serveis d'urgència, de direccions d'hotels, de restaurants, d’activitats culturals, de gastronomia i d'altres dades d'interés, no només del poble, sinó també de l’entorn. No podem oblidar que, a més de l'encant irrepetible del far centenari de Canet, l’arena neta de la platja Racó de Mar, el passeig marítim (número 1 a Espanya) i el bosc de les riberes del riu Palància, també són punts d'afluència per als qui ens visiten, la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, el Monestir del Puig de Santa Maria, les coves de la Vall d'Uixó i la històrica ciutat de Sagunt.

Per això, posem a la disposició de la ciutadania canetera i, com no, dels nostres visitants, tots els serveis municipals.

 

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet