Imprimir aquesta pàgina

Dia mundial de l'Activitat Física

Hui 6 d'abril, se celebra el Dia mundial de l'Activitat Física. De tots és conegut el benefici de l'activitat física per a la nostra salut, tant mental com física, més si cap, en aquesta època de confinament en la qual hem vist reduït el nostre nivell d'exercici físic.

El confinament no implica sedentarisme, simplement ens canvia la forma en la qual hem de fer esport. Segueix-nos en la campanya #canetsequedaencasa i t'ajudarem perquè pugues realitzar gran quantitat d'exercicis, ja siga en solitari, en parella o en forma de joc amb els xiquets de la casa, per a ells també és molt important l'activitat física.

L'Ajuntament de Canet d'en Berenguer, a través de la Regidoria d'Esports, vos anima que practiqueu activitat física a les vostres cases, a f que vos mantingueu actius i a que descobriu noves maneres de mantenirse en forma. Per a ajudar-vos en aquesta tasca, gràcies al Col·legi Oficial de Llicenciats Educació Física CV - COLEFCV, vos deixem un parell d'entrenaments per a realitzar a casa . També vos deixem un vídeo amb un senzill entrenament de força que ens dedica el nostre amic Demetrio Lozano, Llicenciat en EF i ex-jugador internacional d'handbol. 

Ara més que mai necessitem estar actius per a ser més forts.

VIU ACTIU

#CANETSEQUEDAENCASA

 

Video entrenament amb Demetrio Lozano https://youtu.be/atoVSSSsxZw

COLEFCV-Entrenament a casa per a persones actives

CLEFCV-Entrenament a casa per a persones menys actives

WhatsApp Image 2020 04 06 at 10.28.30

 

Publicat a Ajuntament