Imprimir aquesta pàgina

Programa de cursos i seminaris gratuïts "Prepara't per a tornar" dirigit al sector turístic.

La confiança i la tranquil·litat seran valors fonamentals en la recuperació de l'activitat del turisme i l'hostaleria després del període de confinament per la Covid19. Amb la finalitat de garantir la major seguretat possible en la reobertura, Turisme Comunitat Valenciana llança «Prepara't per a Tornar», un nou programa formatiu especial a través de la Xarxa de Centres de Turisme amb seminaris on line específics per cada subsector turístic que oferiran informació i recomanacions sobre organització, seguretat i higiene en cada negoci.

En concret, durant aquesta setmana (del 12 al 15 de maig) s'impartiran els següents seminaris online:

  • Dimarts, 12 de maig, de 12.00 a 14.00 hores. “Jornada informativa per a directius i gestors sobre l'adaptació d'establiments hotelers per a la reobertura postCOVID-19 en la Comunitat Valenciana”. Impartit per Jordi Sanjuán, responsable tècnic, Hosbec Salut.
  • Dimarts, 12 de maig, de 16.00 a 18.00 hores. “Jornada informativa orientada a directius sobre mesures preventives en hotels enfront del COVID-19”. Impartit per María Ángeles Beltrán, Departament de Qualitat i Seguretat Alimentària, Hotels Servigroup. APHA.
  • Dimecres, 13 de maig de 12.00 a 14.00 hores. “Jornada informativa COVID-19 sobre mesures a implementar en fase 1 de la desescalada per a reducció de riscos en establiments de restauració” (dirigit a titulars de restaurants, personal de cuina i sala). Impartit per: Alberto Genovés Gascó, Seguretat Alimentària, Prevenció de Riscos Laborals i Nutrició, ASHOTUR
  • Dijous, 14 de maig de 12.00 a 14.00 hores:“Jornada informativa per a directius i gestors sobre l'adaptació de restaurants i cafeteries per a la reobertura postCOVID-19 en la Comunitat Valenciana”. Imparteix: Ines Garcia, biòloga i tècnica de Seguretat i Higiene de la FEHV
  • Dijous, 14 de maig de 15.30 a 17.30 hores. “Jornada informativa per a directius i gestors sobre l'adaptació de càmpings per a la reobertura postCOVID-19 en la Comunitat Valenciana”. Imparteix: Jordi Sanjuán, responsable tècnic, Hosbec Salut.
  • Divendres, 15 de maig de 12.00 a 14.00 hores:“Jornada informativa per a directius i gestors sobre l'adaptació d'apartaments turístics per a la reobertura postCOVID-19 en la Comunitat Valenciana”. Imparteix: Jordi Sanjuán, responsable tècnic, Hosbec Salut.
  • Divendres, 15 de maig de 16.00 a 18.00 hores. “Jornada informativa per a directius i gestors sobre l'adaptació i recomanacions en matèria de seguretat i higiene en cases rurals per a la reobertura postCOVID-19 en la Comunitat Valenciana”. Imparteix: Severino Signes Gómez, CEO Grup Siggo.

Per a poder inscriure's teneis que fer-ho en la següent pàgina web: 

http://www.turismecv.com/preparate-para-volver/

És formació i seminaris gratuïts.

Publicat a Ajuntament