Canet d'en Berenguer inaugura una consulta mèdica per al tractament de la Covid-19

Canet d'en Berenguer inaugura una consulta mèdica per al tractament de la Covid-19

Es tracta d'una estància amb eixida i entrada pròpia per a evitar el contacte amb altres pacients del centre de salut i minimitzar riscos

L'alcalde de Canet d'en Berenguer, Pere Antoni Chordá i la regidora de Sanitat, Felín Gómez, han inaugurat unes noves dependències sanitàries per al tractament de la Covid-19 en el centre de Salut, situat en el carrer Constitució.

Es tracta d'una consulta independent de la resta d'estades del centre on s'atendrà aquells veïns que presenten un quadre mèdic sospitós d'infecció per Covid-19.  En aquesta nova consulta es durà a terme la valoració dels pacients per part de l'equip mèdic i es realitzaran les proves PCR en cas de ser necessàries. Per a això s'haurà de sol·licitar cita prèvia amb el metge, qui determinarà el protocol a seguir.

consultorio 2

La regidora de Sanitat, Felín Gómez, ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat de l'actuació. “Es tracta d'una estada aïllada de la resta, amb un circuit d'entrada i eixida propi, amb l'objectiu d'evitar el contacte amb altres usuaris del centre de salut i minimitzar així el risc de contagis. Per a aquest equip de govern qualsevol prevenció és poca si es tracta de preservar la salut dels nostres veïns i veïnes, per la qual cosa considerem que aquesta actuació era prioritària tal com està evolucionant la pandèmia”. Cal recordar que Canet no registra en aquests moments cap cas de contagi per Covid-19, segons les dades que maneja el consistori.

consultorio medico

La inversió per a l'adequació d'aquestes noves dependències ha sigut de 7.600 euros, que s'ha escomés amb fons propis, per a unes instal·lacions que estan dotades dels EPIS exigits per al personal sanitari, una llitera i la aparatología necessària per a la valoració mèdica.

A l'acte també han assistit les doctores Amparo Pérez i Marta Alcaraz.

Publicat a Ajuntament

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet