Al voltant de 20.000 persones han gaudit de les activitats esportives programades a Canet per a juliol i agost.

Al voltat de 20.000 persones han gaudit de les activitats esportives programades a Canet per a juliol i agost.

El nombre de classes impartides en aquesta edició del Depor Platja és de 325, un 12 % més que en 2019.

L'Ajuntament de Canet d'en Berenguer qualifica d'èxit l'edició del “Depor Platja 2020”. Al voltant de 20.000 persones han gaudit de l'oferta esportiva programada per la regidoria d'Esports per als mesos de juliol i agost.

depor 1

Malgrat la complicada situació generada per la pandèmia, el departament ha incrementat el nombre de classes impartides fins a un total de 325 quan en l'edició de 2019 va ser 290. Un augment de més del 12% respecte a l'any anterior. La limitació d'aforaments per a cadascuna de les sessions ha portat a l'ajuntament a reforçar el nombre de classes mantenint una oferta en les activitats esportives similar a la de cites anteriors, a excepció dels esports en grup, que no s'han pogut programar donat el risc que aquests podrien suposar.

La regidora d'Esports, Felín Gómez, assegurava que “hem fet un gran esforç tant tècnic com econòmic per a mantindre l'oferta esportiva i donar resposta a la demanda de veïnes i veïns així com de visitants, que no conceben un estiu en Canet sense activitat física”. Gómez afegia que “el Depor Platja es troba entre els principals atractius turístics de Canet, per la qual cosa calia mantindre-ho amb totes les mesures d'higiene i sanitàries exigides”. Referent a això, ha sigut necessària la contractació d'un servei de control d'aforament així com de desinfecció del recinte on es desenvolupaven les activitats esportives en finalitzar cada sessió.

depor playa 2

L'oferta esportiva ha contemplat classes de ioga, gimnàstica, crosstraining, marxa nòrdica, GAP, Pilates, cubbà amb diverses masterclass i balls llatins durant els mesos de juliol i agost, una programació esportiva que s'iniciava el passat 6 de juliol i que va finalitzar el 28 d'agost.

Publicat a Ajuntament

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet