Canet d'en Berenguer tanca l’Agenda d’estiu amb una assistència de més de 7.000 espectadors.

Canet d'en Berenguer tanca l’Agenda d’estiu amb una assistència de més de 7.000 espectadors.

L'ajuntament ha incrementat l’oferta cultural amb vora de 40 esdeveniments realitzats.

Canet d'en Berenguer tanca la seua Agenda Cultural d'Estiu amb una afluència de més de 7.000 espectadors en tots els actes programats.

L'ajuntament, mitjançant les delegacions de Cultura i Turisme, ha oferit prop de 40 espectacles per a tots els gustos i edats com cinema, Cinema a la platja, teatre, recitals, contacontes i concerts, entre altres.

El regidor de Cultura, Cèsar Gargallo, es mostra “satisfet” amb la resposta de públic que ha tingut l'edició d'enguany donades les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19 i destaca la “valenta decisió de l’equip de govern de dur a terme una programació d'aquestes característiques, malgrat la situació de pandèmia, que ha portat molts ajuntaments a cancel·lar els seus actes”. A més dels esdeveniments propis del cap de setmana, l'oferta cultural de Canet ha comptat amb una programació estable, durant tots el divendres de juliol i agost, que constitueix una de les novetats de l'agenda.

Els espectacles, que han augmentat tant en quantitat com en qualitat, s'han realitzat mantenint totes les mesures de seguretat i higiene exigides, com la limitació i control d'aforaments i la desinfecció dels recintes que acollien els espectacles.

Respecte de l'afluència de públic, tots els esdeveniments programats a l'agenda han completat el nombre de localitats oferides, que podien reservar-se de manera telefònica i mitjançant l'App Canetplatjasegura, que el consistori ha posat a la disposició dels veïns, veïnes i visitants, enguany.

Els jardins de Nova Canet, la Casa dels Llanos, la plaça dels Pescadors i la platja han sigut els espais triats pels espectacles.

Publicat a Ajuntament

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet