Canet d'en Berenguer tancarà aquest diumenge el seu punt accessible pel qual han passat 2.700 usuaris.

Malgrat la situació de pandèmia el servei ha incorporat millores com una grua hidràulica, més jupetins i nous espais

Canet d'en Berenguer tancarà diumenge que ve, 13 de setembre, el seu punt accessible de la platja després de tres mesos oferint aquest servei a persones amb diversitat funcional.

punto accesible 2

Prop de 2.700 usuaris han passat pel punt accessible de *Canet, durant aquest estiu tan atípic, una xifra que ha superat totes les expectatives, ja que diàriament han gaudit del servei prop de 40 persones, completant així l'aforament, explicava la regidora de Platges, *Felín Gómez. L'increment de la demanda d'aquest servei per part dels usuaris, va portar a l'ajuntament a habilitar un altre espai confrontant al punt accessible, per a aquells que no pogueren fer la reserva en estar completat l'aforament. Una zona en l'arena, supervisada pel personal de platges.

Malgrat les circumstàncies excepcionals marcades per la pandèmia, el servei ha introduït millores enguany, com la incorporació d'una grua hidràulica, que ha facilitat la mobilitat dels usuaris i l'increment de jupetins salvavides per a l'exercici físic en l'aigua. El punt ha comptat amb dues noves casetes, equipades amb bany, vestuari i magatzem.

Les mesures de seguretat implementades per l'ajuntament per a garantir el servei han convertit el punt accessible de la platja en un “punt segur per als usuaris i familiars”, afirmava la regidora de Platges, als quals se'ls ha dotat de guants, escarpins, gel i màscares.

Publicat a Ajuntament

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet