Benvinguts a aquest municipi mediterrani i turístic de Canet d’en Berenguer, municipi costaner de la província de València, on es pot gaudir de l'olor de la tarongina al costat de la mar mediterrània.

L'Ajuntament vol fer-los més agradable la visita, presentant-los, de manera entretinguda i per mitjà d’aquesta web, les excel·lències de la nostra terra. A més, és un gran plaer per a nosaltres oferir aquesta web a la ciutadania i als nostres visitants.


Volem indicar-los en aquesta pàgina els itineraris considerats més atractius, per a facilitar un recorregut turístic per la nostra vila i perquè l'estada a Canet d’en Berenguer es recorde com una visita agradable. De la mateixa manera, volem que aquesta web servisca de nexe d'unió entre els caneters i les caneteres que viuen ací o en qualsevol part del món.

Aquesta web la completen una relació de serveis d'urgència, de direccions d'hotels, de restaurants, d’activitats culturals, de gastronomia i d'altres dades d'interés, no només del poble, sinó també de l’entorn. No podem oblidar que, a més de l'encant irrepetible del far centenari de Canet, l’arena neta de la platja Racó de Mar, el passeig marítim (número 1 a Espanya) i el bosc de les riberes del riu Palància, també són punts d'afluència per als qui ens visiten, la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, el Monestir del Puig de Santa Maria, les coves de la Vall d'Uixó i la històrica ciutat de Sagunt.

Per això, posem a la disposició de la ciutadania canetera i, com no, dels nostres visitants, tots els serveis municipals.