Des de la Regidoria d’Esports, volem saludar-los i donar-los la benvinguda, a més d’animar-los a participar en totes les activitats, els projectes i els esdeveniments que es duguen a terme a Canet d’en Berenguer.

La varietat en l’oferta i el desenvolupament de les activitats esportives, fan de Canet un municipi modèlic i pioner, tant pel que fa al suport i el foment de l’esport com a l’organització d’esdeveniments esportius.

La participació, l’esforç, la voluntat, la camaraderia i l’esperit de sacrifici, són els pilars en què descansa l’essència de l’esport, que fa que la nostra vida siga més saludable.

Des d’aquesta regidoria pretenem donar tot el suport que estiga al nostre abast per a fomentar la pràctica de l’esport. Amb el suport als clubs, a les associacions i a les escoles esportives en què participen joves i xiquets, tractem de contribuir a la formació i l’educació dels més menuts, que són la base del futur.

Per mitjà d’aquesta pàgina web pretenem fer arribar, a tots els ciutadans, l’àmplia oferta que aporta el municipi per a dur a terme la pràctica esportiva, enfocada a tothom: menuts, joves i majors, així com la informació de tots els esdeveniments esportius que tenen lloc al llarg de l’any en la nostra població. Des d’ací, els animem a contactar amb nosaltres i a aportar-nos suggeriments que ens facen millorar dia a dia.

Diputebeca

diputebeca2

seu2

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet