Des de la Regidoria de Medi Ambient, ens complau donar-los la benvinguda. Esperem que aquest nou cicle que comencem siga fructífer en iniciatives i millores mediambientals, que facen que el municipi, amb la col·laboració i la implicació de tots, aconseguisca ser un referent de respecte cap a tot el nostre entorn i els qui l’habitem.

Per a dur a terme les millores necessàries, sol·licitem la col·laboració de tots vostés, que són una part fonamental dins d'aquest projecte. Sense l’ajuda i el respecte cap a totes les normes mediambientals que reflectim en les ordenances municipals, poc podrem aconseguir. És necessari prendre consciència del fet que no podem pretendre tindre un municipi net i sense olors si, entre tots, no aportem el nostre granet d'arena. Caminar cap a un municipi sostenible, passa, necessàriament, per la participació i la col·laboració activa i decidida de tots els habitants.

Per la nostra part, posarem tots els recursos humans i materials que estiguen al nostre abast per a aconseguir que Canet siga una icona de respecte i d’equilibri mediambiental en tots els àmbits.

Per això, des d'ací, fem una crida a la col·laboració i la participació ciutadana en aquest projecte, per a aconseguir, entre tots, millorar el nostre entorn, i els agraïm per endavant l’ajuda i la comprensió que ens donen.

 

Diputebeca

diputebeca2

seu2

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet