Canet d’en Berenguer és un municipi costaner situat al nord de la província de València, dins de la comarca del Camp de Morvedre, que confronta amb la província de Castelló. Està rodejat únicament per Sagunt, i a l’est es troba la mar. Pel sud, Canet se separa de Sagunt per mitjà de la conca del riu Palància, un riu de cabal sec que, a hores d’ara, està adequat per al gaudi dels usuaris.

phoca thumb l fotos turismo higueras 063

Amb un clima clarament mediterrani, Canet d’en Berenguer recull una mitjana de temperatures anuals de 17 °C, i gaudeix de més de 300 dies de sol a l’any. Per això, és el lloc idoni per a gaudir de la mar i del sol en qualsevol època. La morfologia d’aquest poble ha canviat al llarg del temps, i ha passat de ser un municipi xicotet, que basava l’economia en l’explotació agrària del taronger, a convertir-se en un municipi turístic de referència. I és que, de 6.000 persones que hi ha censades, en temporada estival arriba als 20.000 habitants. Per això, totes les instal·lacions públiques estan enfocades a l’ús turístic i gaudeixen d’una gran capacitat d’acollida.


A més, el municipi està dotat de múltiples zones verdes, parcs, àrees de recreació, un port esportiu,
el passeig marítim i una platja amb diversos guardons de qualitat turística i mediambiental, que la situen entre les millors d’Espanya. Això és així a causa del mim i la cura amb què s’ha treballat des del mateix ajuntament per a aconseguir que el municipi i els recursos d’aquest, junt amb l’àmplia oferta de serveis i activitats culturals i esportives que ofereix, siguen l’elecció de molts visitants per a passar les vacances. 

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet