1.250 metres de costa per 80 metres d'amplària componen la platja de Canet. Es tracta d'una de les platges més espectaculars de la Comunitat Valenciana, ja que disposa de tots els al·licients que una platja necessita. D'una banda, l’arena fina i suau, i, d'una altra, que a través de les aigües cristal·lines es pot veure el fons de la mar amb claredat. També té una cadena dunar molt atractiva, i molts turistes aprofiten per a fer una instantània espectacular. Així mateix, tota la platja està vorejada per un passeig marítim gran, que el pots recórrer caminant d'un extrem a un altre.

Cada any s'han afegit diversos serveis perquè la platja de Canet tinga totes les necessitats del turista i dels veïns. Per això, trobem posta sanitària i salvament en la mateixa platja, dues torres de vigilància, embarcacions de vigilància, ambulància, dispensari mèdic i farmàcia. D'aquesta manera, qualsevol tipus d'accident es pot resoldre d'una manera efectiva.


La platja de Canet també disposa d’un dels millors serveis que hui en dia es requerixen, el Punt Accessible. Es tracta d'un lloc d’ombratge i mòduls de fusta amb WC, vestuari i dutxa, perquè els visitants o els turistes que tinguen discapacitat física o psíquica i vulguen passar un dia agradable, puguen prendre un bany amb la cadira amfíbia o prendre el sol acompanyats, en tot moment, dels nostres treballadors.

 

 

playa

 

D'altra banda, al llarg dels 1.400 metres de longitud que té, el passeig marítim està acompanyat de les belles dunes de la platja, que donen com a resultat un disseny espectacular. A més, durant el passeig, el visitant pot gaudir de nombroses comoditats i serveis, com l'Oficina d'Informació Turística, restaurants, instal·lacions esportives, jocs infantils, hotels, apartaments, aparcaments i un mercat ambulant encantador que obri setmanalment durant els mesos d'estiu. Tampoc podem oblidar el port esportiu, amb les diverses activitats esportives que ofereix: caiac, vela lleugera, surf de vela, entre d’altres.


Durant tot l'any, aquesta platja es cuida amb atenció. Es fan mostrejos de l'aigua i s'aireja l'arena amb maquinària especialitzada, entre altres serveis. Per això, conscient d'aquesta realitat, la platja de Canet d'en Berenguer té, any rere any, el guardó "Bandera Blava", així les certificacions de les normes UNE–EN ISO 9001 Qualitat, UNE-EN ISO 14001 Medi Ambient, la UNIX 170001 Accessibilitat, i la Q de Qualitat Turística. D'aquesta manera, la platja de Canet se situa entre les 40 millors d'Espanya.

 

 

 

seu2

Lligues de Futbol

liga7

Vídeo Promocional

video promocional

Port Esportiu

383 feria

Estudi Ambiental

Calendari d'Impostos

money-167735 1280

Hotels

hoteles

Pago de Tributos

Boton Web2

Restaurants

bannerrestaurante

Cita Prèvia

descarga

TV Canet

tv canet